サルヴァトーレ・クオモ

Executive chef

  • サルヴァトーレ・クオモExecutive chef

ENGLISH Information

Executive chef
Cheerful and casual Italian cook who can talk

Born on July 14th 1972 in Naples, Italy. Influenced by his father who was a cook, set his mind on becoming a cook at the age of eleven, and entered his uncle’s restaurant.
Coming and going Japan and Italy, accumulated trainings. “Naples pizza”, with the authentic Naples taste which he learned and took over from his father, got popular because of him. Always aim at not becoming a number one, but only one.
Opened more than 50 restaurants he produced of real Italian cuisines all over Japan, beginning with “PIZZA SALVATORE CUOMO”. It’s as popular as being picked up in gourmet shows and magazines. Broadening the range of his activities, not just being a good cook, in many places and TV shows in Japan as a cheerful and casual Italian cook who can talk pleasurably.

Official site: http://www.salvatore.jp/
Official blog: http://ameblo.jp/salvatore-cuomo/



サルヴァトーレ・クオモ Salvatore Cuomo
Executive chef

陽気で気さくなキャラクターのしゃべれるイタリア料理人

1972年7月14日イタリアナポリ生まれ。料理人だった父の影響で、11歳の時に料理の道を志し、伯父のレストランに入門。
以後、日本とイタリアを行き来しつつ修業を重ねる。父から学び、受け継いだ本場ナポリの味“ ナポリ・ピッツァ”を日本で一躍有名にした功労者。料理において、常にナンバーワンではなくオンリーワンであることを目指している。
現在では、「PIZZA SALVATORE CUOMO」をはじめとし、本格イタリア料理レストランなどプロデュース店舗を日本各地に50店舗以上展開している。グルメ番組や雑誌にも取り上げられるほどの人気店であり、料理の腕前もさることながら、自身も陽気で気さくなキャラクターのしゃべれるイタリア料理人として、テレビをはじめ、各地で活躍の幅を広げている。

オフィシャルサイト:http://www.salvatore.jp/
オフィシャルブログ:http://ameblo.jp/salvatore-cuomo/


MEDIA / TV
・TBS「チューボーですよ」
・テレビ東京「ソロモン流」
・TBS「ジャスト」
・「フィーディーズTV」
・NHK「今日の料理」
・BS朝日「FooDictionary」